Info Box

Platanias, Crete

1/2

Restoration & Reuse of a Preservable Building

Hotel Renovation

Description

“Info Box” was designed and constructed for the Municipality of Platanias, as a visitors’ information kiosk, for the summer season. The info box is placed at the central square of the settlement. It is equipped with wheels, in order to be able to move to different spots on the square, as well as to be conveniently stored during the winter. When it’s closed, its dimensions are 1 m. width, 3 m. length and 2.5 m. height. The interior space contains 1 desk, 1 small fridge, 1 seat and 10 cubes that act at the same time as seats and as storage. When it is open, it defines a covered space and a platform of 3 x 3.2 m. The cubes are spread in the platform, so that the visitors can accommodate themselves in a shaded seating area when they are looking for information. The info box is made of a metal framework and plywood coating.

Outdoor Installation

 CONTACT 

               

23 Deinokratous Str. 

Lycabettus        

Athens

Greece

+30 210 7211787

agapiproimou@gmail.com

  • Instagram
  • Facebook

copyright 2019-2020, Agapi Proimou