Lightscape

Marousi, Athens

Description

The entrance of the Mall Athens shopping center from the train station is located at the far end of an open-air space, without its being visible from the visitors’ point of view. The design proposal consists of 7 illuminating curves at the entrance of the open-air space, parallel to one another and equally spaced, leading the visitor to the entrance of the shopping mall. Along the circulation route, the curves change direction and curvature, ending up above the entrances. The light fixtures that form the luminous lines are constructed from aluminum and none of them is similar to each other.

Object

 CONTACT 

               

23 Deinokratous Str. 

Lycabettus        

Athens

Greece

+30 210 7211787

agapiproimou@gmail.com

  • Instagram
  • Facebook

copyright 2019-2020, Agapi Proimou