Switch Design Agency

Psiri, Athens

1/9

Stone building restoration

Faros Hotel

Description

The expansion of The Switch creative office headquarters connected two standard workspaces. The main idea of the proposal was the connection of the two spaces through the continuous line of a working surface and the arrangement of two vertical surfaces of different materiality and transparency. The continuous surface folds into the whole space, becomes desk, seat, bookshelf and file unit. The glazed stable panel separates the meeting room and the creative lab. That way, the presentation of work is connected to the production space visually. The vertical solid panel and the lower ceiling create a threshold between the production area, the meeting table and the entrance.

Design Team:
Agapi Proimou, Panayotis Malefakis, Vasilis Vasilopoulos
Status:
Study 2007

Office