Restaurant in Glyfada

Elliniko, Athens

Stone building restoration

Perforated Solid

Description

The design proposal for the restaurant in Glyfada is primarily concerned with the gaze and its variability. Through the creation in space of different levels, observatories and paths of movement, the visitor constantly changes roles. Along her movement from the street to the courtyard and finally to the amphitheatrical interior, she turns from an exhibit on display into a spectator, then again an exhibit along the catwalk-corridor of movement towards the second courtyard, a spectator at the end of the amphitheatric ground and finally voyeur in the private room-observatory that hangs over the bar and overlooks the whole space without being perceived.

Commercial

 CONTACT 

               

23 Deinokratous Str. 

Lycabettus        

Athens

Greece

+30 210 7211787

agapiproimou@gmail.com

  • Instagram
  • Facebook

copyright 2019-2020, Agapi Proimou